ترش،‌ ملس،‌ شیرین |طرز تهیه لواشک آلو

ثبت شركت با مسئوليت محدود و ثبت برند از تخصص هاي هانا ثبت است. خريد و فروش برند با كمترين هزينه، ثبت شركت خارجي و... از ديگر تخصص هاي هانا ثبت مي ...

ترش،‌ ملس،‌ شیرین |طرز تهیه لواشک آلو

۷ بازديد

سه فصل سال را پشت سر گذاشتیم تا به فصل تابستان و میوه‌های ترش و ملس و شیرین آن برسیم و اندکی صبر کنیم تا اواسط مرداد شود و میوه‌های رسیده و نرم شده ‌را برای تهیه لواشک در منزل کنار بگذاریم. مطمئناً لواشک خانگی بسیار سالم‌تر و بهداشتی‌تر از لواشک‌های آماده است اما اغلب پیش می‌‌آید که در منزل لواشک درست می‌کنیم اما طعمی که دارد باب میل ما نیست و ترجیح می‌دهیم لواشک آماده تهیه کنیم. اما تهیه لواش در خانه کار ساده‌ای است و رعایت چند نکته مهم کافی است تا لواشکی خوشمزه‌تر از لواشک‌های آماده در خانه تهیه کنیم. از آنجایی که لواشک آلو در بین طعم‌های مختلف لواشک،‌بسیار پرطرفدار است ما در این بخش شما را با طرز تهیهٔ آن آشنا می‌کنیم. در آکاس مدیا بخوانید:

طرز تهیه لواشک آلو

برای تهیهٔ لواشک آلو با طعم ترش حتماً از آلوهای ترش استفاده کنید و آلوهای شیرین و نرم را برای تهیه لواشک‌های ملس کنار بگذارید. آلوها را کاملاً تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس چوب آن را جدا کنید و با چاقو آن را دو قسمت کنید تا هسته به راحتی از آلو جدا شود اگر آلو خیلی رسیده و نرم باشد نیازی به استفاده از چاقو ندارید و با انگشت دست می‌توانید هسته ‌آلوها را جدا کنید. بعد از این مرحله دو لیوان آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید بعد از جوش آمدن آب، آلوها را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد با کفگیر تخت آلوها را هم بزنید و کمی آنها را فشار دهید تا له شود. سپس نمک را به آن اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید. هنگامی که مایع لواشک غلیظ شد و روی آن حباب‌های ریزی ایجاد شد طعم لواشک را بچشید و اگر نیاز به نمک داشت کمی به آن نمک اضافه کنید. البته بهتر است در این مرحله مایع لواشک زیاد شور نباشد زیرا هنگام خشک شدن،‌ لواشک شورتر می‌شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و بعد از آنکه حرارت مایع لواشک کم شد. از یک لگن و صافی یا آبکشی که سوراخ‌های ریزی دارد استفاده کنید و آبکش را روی لگن قرار دهید، سپس مایع لواشک را داخل آن بریزید و با پشت قاشق روی آن بکشید تا مایع از سوراخ‌های صافی رد شود و پوست آلو در آبکش باقی بماند. ای مرحله را دو تا سه بار تکرار کنید تا مایع لواشک کاملاً صاف و یکدست شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.